Ladattavat 3D objektit

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteista löytyy valmiita 3D-malleja, -objekteja ja -elementtejä hyödynnettäväksesi suunnittelussa. 3D-objektit helpottavat arkkitehtien ja muiden suunnittelijoiden työtä ja samalla ne säästävät huomattavasti aikaa tuotetietojen ollessa valmiiksi 3D-objektissa mukana, jolloin aikaa ei tarvitse käyttää oikean tiedon hakemiseen ja etsimiseen.

Uusitut 3D-mallit Revit-suunnitteluohjelmalle

Ammattilaisille suunnatuista materiaaleistamme löytyy myös yksinkertaisemmat 3D-mallit .rfa tiedostomuotoisina käytettäväksi Revit-suunnitteluohjelmassa. Näiden .rfa Sovella 3D-objektien valikoima on laaja. 

Lataa .rfa 3D-objektit Revit-suunnitteluohjelmaan tästä

GDL-objektikirjasto ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistolle

Sovella-säilytysjärjestelmän GDL-kirjasto

ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistolle suunniteltua kolmiulotteisia suunnitteluobjekteja sisältävää Sovella GDL -objektikirjastoa voi käyttää ArchiCAD 22 ja sitä uudemmissa ohjelmaversioissa sekä Windows- että Macintosh laiteympäristöissä. Kirjasto otetaan käyttöön ArchiCAD-ohjelmassa valitsemalla kirjastohakemisto käytettyihin kirjastoihin valikon komennolla: Arkisto–Kirjastot ja objektit–Kirjastojen hallinta. Ohjeet ArchiCAD-ohjelman ja objektien peruskäytöstä on luettavissa ohjelmiston mukana tulevista oppaista.

Lataa 3D-objektit ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmaan tästä