Ladattavat 3D objektit

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteista löytyy valmiita 3D-malleja, -objekteja ja -elementtejä hyödynnettäväksesi suunnittelussa. 3D-objektit helpottavat arkkitehtien ja muiden suunnittelijoiden työtä ja samalla ne säästävät huomattavasti aikaa tuotetietojen ollessa valmiiksi 3D-objektissa mukana, jolloin aikaa ei tarvitse käyttää oikean tiedon hakemiseen ja etsimiseen.

Suunnittelussa huomioitavaa: jaksota seinä 600mm tai 900mm jaksoihin sopivan korkuisilla säätölistoilla. Säätölistoja on saatavissa seitsemässä eri korkeudessa (150mm-2500mm). Varmista, että otat huomioon 40mm asennusvaran. Asennusvara tarvitaan, koska hyllyjen mitoitus on säätölistan keskeltä keskelle. Aseta säätölistat 603 mm tai 903 mm etäisyydelle toisistaan (säätölistan keskeltä keskelle).

3D-mallit Revit-suunnitteluohjelmalle

Ammattilaisille suunnatuista materiaaleistamme löytyy myös yksinkertaisemmat 3D-mallit .rfa tiedostomuotoisina käytettäväksi Revit-suunnitteluohjelmassa. Näiden .rfa Sovella 3D-objektien valikoima on laaja. 

Lataa .rfa 3D-objektit Revit-suunnitteluohjelmaan tästä

GDL-objektikirjasto ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistolle

Sovella-säilytysjärjestelmän GDL-kirjasto

ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistolle suunniteltua kolmiulotteisia suunnitteluobjekteja sisältävää Sovella GDL -objektikirjastoa voi käyttää ArchiCAD 25 ja sitä uudemmissa ohjelmaversioissa sekä Windows- että Macintosh laiteympäristöissä. Kirjasto otetaan käyttöön ArchiCAD-ohjelmassa valitsemalla kirjastohakemisto käytettyihin kirjastoihin valikon komennolla: Arkisto–Kirjastot ja objektit–Kirjastojen hallinta. Ohjeet ArchiCAD-ohjelman ja objektien peruskäytöstä on luettavissa ohjelmiston mukana tulevista oppaista.

Lataa 3D-objektit ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmaan tästä

Katso webinaari Revit 3D-objektien käytöstä Sovellan tuotteilla