Sovella säilytysjärjestelmä

Vankka, käytännöllinen rakenne ja ajaton muotoilu ovat huippulaadukkaiden Sovella tuotteiden perusta. Kotimainen Sovella-säilytysjärjestelmä on ollut kumppanina suomalaisten kotien uusien ja vanhojen aarteiden säilömisessä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan.

“Nokkelista paloista syntyvät niin aikaa kuin kulutustakin kestävät ajattomat raamit kodin aarteille. Nöyrä ja aina muuttuva rakenne, jonka
suorista linjoista yhdistyy reipasta pohjoismaista
muotokieltä.”

Sovella säilytysjärjestelmän avulla löydät oikean ratkaisun kodin erilaisiin säilytystarpeisiin.

Hyllyt, tangot, korit, naulakot, kenkähyllyt tai tasot, mitä ikinä tarvitsetkaan, Sovella-säilytysjärjestelmästämme löydät sen. Kaikki tuotteemme saa liitettyä yhteen, ja säilytysjärjestelmää on helppoa ja vaivatonta muokata ja täydentää tarpeiden muuttuessa. Tuotteemme kestävät käyttöä ja kulutusta sekä tarjoavat yksilöidyn säilytysjärjestelmän juuri sinun kotiisi.

Aloita tutustumalla säilytysvinkkeihimme. Olemme koonneet parhaat ideat ja ajatukset säilytystilojen suunnitteluun ja ideoimiseen ja löydät ne Säilytysvinkit -osiosta. Tutustu sen jälkeen säilytysjärjestelmän tuotteisiin ja osiin sekä niiden käyttötarkoituksiin Mitä tuotteita tarvitsen –osiossa. Yksityiskohtaiset tuotetiedot ja tuotekoodit esimerkiksi ostoslistaa varten löytyvät tuotesivuilta, joihin linkit löydät listauksesta alta. Itse järjestelmän suunnittelu kannattaa tehdä Sovella 3D Plannerilla tai Suunnittelun ABC –ohjeiden avulla kynää ja ruutupaperia käyttäen.

Sovella vaatehuoneen säilytysjärjestelmä

Mistä ostan?

Sovella-säilytysjärjestelmän saa ostettua kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista ja niiden verkkokaupoista. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.

 

Sovella tuotteiden värivalikoima

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteita saa valkoisena (-21), harmaana (-38) ja mustana (-18), ellei tuotteen kohdalla ole erikseen muuta mainittu. Värikoodi (-21, -38 tai -18) lisätään tuotenumeron loppuun. Mustien tuotteiden valikoima rajattu - katso tarkemmat saatavuustiedot tuotekohtaisilta sivuilta. Tuotteiden takuu on 5 vuotta.