Suunnittele oma säilytysjärjestelmäsi

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Se muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi, mistä tavarat löytyvät helposti ja järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa.

Sovella säilytysjärjestelmä keittiössä

Sovellaa eivät kiireiset tulemiset ja menemiset haittaa, se pitää järjestyksen niin arjessa kuin juhlassakin. Sovella tulee toimeen kaikenlaisten käyttäjien kanssa, sillä se on tarpeen mukaan korkea tai matala, leveä tai kapea. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi. Sovella säilöö kotisi aarteet.

Kun suunnittelet säilytysjärjestelmääsi, lue hyödylliset vinkkimme eri säilytystilojen haasteiden ratkaisemiseen. Tarkista suunnittelun ABC –osiosta säilytysjärjestelmän mitoitukseen ja jaksotukseen liittyvät vinkit. Käytä lopuksi helppoa Sovella 3DPlanner –suunnitteluohjelmaa tarkan suunnitelman ja tuotelistauksen tekoon.