Säilytysvinkit autotallin ja harrastetilan säilytysjärjestelmälle

Oletko retkeilevä kaupungin kalamies, joka kaipaa kalastus- ja erävälineille säilytystilaa, urbaani tuunaaja, joka haluaa virittää harrastetilansa tavarat ja tarvikkeet uuteen uskoon, tai paljon eri tarpeisiin soveltuvaa säilytystilaa kaipaava autotallin omaava aktiiviliikkuja? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin nyt olet löytänyt etsimäsi:  Sovella-säilytysjärjestelmä kovan luokan säilöntään.

Suunnittele ja varusta autotallin säilytysjärjestelmä, harrastetilan säilytysratkaisu tai oma man cavesi toiveidesi mukaiseksi – juuri sellaiseksi mistä ennen olet tohtinut vain haaveilla. Olethan sinä toki oman valtakuntasi ansainnut!

Alla muutama hyväksi havaittu ja testattu idea:

Sovella säilytysjärjestelmä autallissa ja varastossa
  • Säilöessäsi tavaroita laatikoissa, sopiva hyllyn syvyys on 30-40 cm, sillä useimmat muoviset varastolaatikot ovat n. 30 cm syviä.
  • Erilaiset harrastusvälineet ja ns. kausitavarat mahtuvat paremmin 50-60 cm syviin hyllyihin.
  • Erittäin raskaita kuormia säilöessäsi voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla. Näin saat tukevuutta esim. painavien rakennustarvikkeiden ja maalipurkkien varastointiin.
  • Kosteammissa tiloissa, kuten kellareissa ja kylmissä ulkovarastoissa RST-hyllyt (ruostumattomasta teräksestä) ovat paras valinta, sillä ne eivät ruostu kosteassa tilassa.

Voit suunnitella helposti oman autotallin säilytysjärjestelmäsi tai harrastetilan säilytyskokonaisuuden Sovella 3D Planner suunnitteluohjelmalla. Voit miettiä ja testata eri vaihtoehtoja ja lopuksi saat kuvan suunnittelemastasi järjestelmästä sekä ostoslistan hintoineen. Kun suunnitelmasi on valmis, Sovella tuotteita saa ostettua kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista ja niiden verkkokaupoista. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Katso alta video Sovella-säilytysjärjestelmän asentamisesta autotalliin.