Sovella suunnitteluohjelma – 3D Planner

Suunnittele omiin tarpeisiisi sopiva säilytysjärjestelmä Sovella 3D Plannerilla juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Klikkaa vain ohjelmaan ja aloita suunnittelu vaikka heti. Alkuun päästäksesi tarvitset vain tilasi mitat eli leveyden, syvyyden ja korkeuden.

3D Plannerilla voit suunnitella täysin asennusvalmiin ratkaisun jokaista hyllyä, vaatetankoa ja vetokoria myöten ja lopuksi saat ohjelmasta ostoslistan hintoineen ja kuvineen. Helppoa vai mitä?

Siirry 3D Planner suunnitteluohjelmaan tästä

Sovella 3D Planner suunnitteluohjelma

Muokkaa, kokeile, lisää ja poista tuotteita

Testaa erilaisia hyllyjä, tankoja ja vetokoreja mielesi mukaan eri levyisinä ja syvyisinä. Hyödynnä kaikki tila tehokkaasti omien tarpeidesi mukaisesti. Et voi tehdä virheitä, sillä ohjelma hoitaa osien yhteensopivuus tarkistuksen puolestasi. Pystyt suunnittelemaan yhdessä näkymässä myös usean seinän kokonaisuuksia, esimerkiksi U tai L – mallisen tilan.

 


HUOM! 3D Planner suunnitteluohjelmassa voi valita 600mm ja 900mm moduulimittaisia osia. Sovella -tuotevalikoimassa on olemassa myös jatkohyllyjä ja lyhennettäviä lankahyllyjä. Jatkohyllyillä saa tehtyä max. 550mm ja lankahyllyillä alle 900mm leveitä hyllyjä.

Ostoslista, kuvat ja hinnat

Kun olet suunnitelmaasi tyytyväinen, saat ohjelmasta suunnittelemasi säilytysjärjestelmän kuvat, tarkan tuotelistauksen ja hinnat. Tämän tarjousdokumentin avulla saat helposti hankittua Sovella-säilytysjärjestelmän lähimmästä rautakaupastasi tai niiden verkkokaupoista.

Kodin järjestyksen ylläpito ei koskaan ole ollut näin helppoa – aloita suunnittelu jo tänään! Klikkaa suunnitteluohjelmaan tästä.

Sovella 3D Planner suunnitteluohjelma

Sovella 3D Planner -suunnitteluohjelman avulla suunnittelet ja ideoit kodin säilytystilat helposti itse:

  1. Valitse tilasi muoto (yksi seinä, kulma, kolme seinää)
  2. Syötä mitat sentteinä (leveys, syvyys ja korkeus)
  3. Asemoi hyllyjärjestelmän runko halutulle korkeudelle ja alkamaan seinän oikeasta tai vasemmasta reunasta
  4. Valitse haluamasi hyllyt, korit ja lisätarvikkeet. Muokkaa ja kokeile mielesi mukaan.
  5. Lopuksi valitse haluamasi väri ja tulosta ostoslista kuvineen.
  6. Osta säilytysjärjestelmä lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

"Sovella 3D Plannerilla suunnittelu oli todella helppoa. Ohjelmalla oli helppo kokeilla eri vaihtoehtoja ja miettiä, mikä oikeasti olisi meille toimivinta. Toki, kun tällaiseen suunnitteluun ei ole ammattitaitoa, niin välillä mietitytti valitseeko tällä kuitenkin väärin ja olisiko joku muu idea parempi. Mutta toisaalta lopullisen mallinnuksen ohjelmalla ei tarvitse olla kiveen hakattu, hyllyjen sijaintia voi siirtää vielä kasaamisvaiheessa, jos tuntuu, että joku ratkaisu ei toimi. Todella näppärää oli, että suunnitelman valmistuttua sai suoraan listan, mitä komponentteja oma suunnitelma tarvitsee." - Tyytyväinen eteisen muutoksen toteuttaja

Siirry 3D Planner suunnitteluohjelmaan tästä