Varaston säilytysjärjestelmä

Kodin tärkeille harrastetavaroille tarvitaan säilytystilaa. Sovellan ansioista varastosi muuttuu tilaihmeeksi, multasormien kätköksi, jonne mahtuvat niin puutarhavälineet, työkalut, multasäkit, ruukut, marjastus- ja sienestysvälineetkin. Varaston säilytysjärjestelmän suunnitteleminen on helppoa ja vaivatonta.

Alla muutama kätevä vinkki oman multasormien kätkösi, varaston säilytysjärjestelmän, suunnitteluun:

Sovella säilytysjärjestelmä varastossa
  • Erilaiset harrastusvälineet ja ns. kausitavarat mahtuvat paremmin 50-60 cm syviin hyllyihin.
  • 20 cm syvä hylly on kätevä vaikka cd-levyille, dvd-elokuville ja kirjoille.
  • Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla. Näin saat tukevuutta esimerkiksi painavien multasäkkien ja ruukkujen varastointiin.
  • RST-hyllyt (ruostumaton teräs) eivät ruostu kosteassa tilassa, kuten esimerkiksi kylmässä puutarhavajassa.

”Sovellan säilytysratkaisu on hintansa arvoinen. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Tavaroiden saatavuus on hyvä, ne ovat näkösällä ja hyvin löydettävissä. Hyllyjen siivous ja puhtaanapito sujuu erittäin vaivattomasti verrattuna vanhoihin lastulevyhyllyihin. Siivous ei vaadi kuin kostean rätin, jolla pyyhkäistään pölyt pois. Myös hyllyjen korkeuden säätö, sitä tarvittaessa, on todella yksinkertaista. Tilaa järjestellä tavaroita paikoilleen on selvästi enemmän kuin ennen. Sinällään tila ei ole juurikaan kasvanut, mutta tunne on erilainen. Ajatus muhii pääkopassa, mitenköhän me ennen selvisimme varaston kaaoksen kanssa." - Tyytyväinen varaston muutoksen toteuttaja

Varaston säilytysjärjestelmän suunnittelu on helppoa ja nopeaa Sovella 3D Planner suunnitteluohjelmalla. Kun suunnitelmasi on valmis, Sovella tuotteita saa ostettua kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista ja niiden verkkokaupoista. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Katso alta video Sovella-säilytysjärjestelmän asentamisesta varastoon: