Varaston säilytysjärjestelmä

Kodin tärkeille harrastetavaroille tarvitaan säilytystilaa. Sovellan ansioista varastosi muuttuu tilaihmeeksi, multasormien kätköksi, jonne mahtuvat niin puutarhavälineet, työkalut, multasäkit, ruukut, marjastus- ja sienestysvälineetkin. Varaston säilytysjärjestelmän suunnitteleminen on helppoa ja vaivatonta.

Alla muutama kätevä vinkki oman multasormien kätkösi, varaston säilytysjärjestelmän, suunnitteluun:

Sovella säilytysjärjestelmä varastossa
  • Erilaiset harrastusvälineet ja ns. kausitavarat mahtuvat paremmin 50-60 cm syviin hyllyihin.
  • 20 cm syvä hylly on kätevä vaikka cd-levyille, dvd-elokuville ja kirjoille.
  • Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla. Näin saat tukevuutta esimerkiksi painavien multasäkkien ja ruukkujen varastointiin.
  • RST-hyllyt (ruostumaton teräs) eivät ruostu kosteassa tilassa, kuten esimerkiksi kylmässä puutarhavajassa.

Sovella oma varastosi kuten haluat: koukut, listat, hyllyt, korit, reikälevyt, kannattimet, niistä rakennat oman kätkösi, joka joustaa, kasvaa, muuttuu – aivan kuten sinun varastointitarpeesi eri vuodenaikoina ja elämänvaiheissa. Pidä puutarhatyökalut hyvässä järjestyksessä talven yli ja käden ulottuvilla silloin, kun niitä keväällä taas tarvitaan.

Varaston säilytysjärjestelmän suunnittelu on helppoa ja nopeaa Sovella 3D Planner suunnitteluohjelmalla. Kun suunnitelmasi on valmis, Sovella tuotteita saa ostettua kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista ja niiden verkkokaupoista. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.