Kumpparit, kengät, kurapuvut, korkkarit ja koiran hihna sulassa sovussa ihanan harmaan arjen eteisessä? Se on nyt mahdollista, kun loimme uudet ideat kodin säilytysratkaisuiksi. Ideat unelmien vaatehuoneesta kovan luokan autotalliin tai multasormien kätköihin löydät tältä uudistuneelta sovella.fi sivuilta ja esitteestämme.

Kodin säilytysratkaisut ovat arkista taidetta parhaimmillaan

Sovellan nokkelat palat taipuvat helposti erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin ja tekevät arjen pyörityksestä ihanaa. Olipa haussa unelmien vaatehuone, multasormen kätkö, kovan luokan autotalli tai innostava harrastehuone, löydät uudistuneilta Sovellan sivuilta inspiroivia ideoita oman arkisen taideteoksesi luomiseen.

Sovellan kanssa on helppo olla luova

Sovellan kanssa on helppo olla luova, sillä kaikki tuotteet saa liitettyä yhteen ja niistä saa luotua juuri omaan tilaan sopivan, yksilöllisen säilytyskokonaisuuden. Maalattua terästä olevat tuotteet kestävät käyttöä ja kulutusta ja taipuvat niin tähän päivään kuin tulevaisuuden tarpeisiin.

Suunnittelun voi toteuttaa yhtä hyvin ruutupaperille kuin ilmaisessa 3D ohjelmassa, joka tarjoaa helpon tavan luoda säilytysratkaisu, saada siitä kuva, tuotelistaus ja hinnat. Uudet vinkit löytyvät uudistuneilta web-sivuiltamme ja uudesta esitteestämme!