Sovella tuo markkinoille säilytysjärjestelmän mustassa värissä


Ota musta mukaan kodin väripalettiin ja tee säilytystiloistasi tyylikkäät. Se on nyt mahdollista, kun kotimainen säilytysratkaisuja valmistava Sovella tuo markkinoille mustan värivaihtoehdon. Ideat rohkeista, mustan puhuvista kodin säilytystiloista löydät uudistuneilta sovella.fi sivuilta ja esitteestämme.

Sovella-säilytysjärjestelmä mustassa värissä

Sisustuksen kontrastiväri musta nyt myös kodin säilytysjärjestelmissä

Kodin säilytys on arkista taidetta parhaimmillaan ja jokainen koti on uniikki ja omanlaisensa samoin kuin sen säilytystarpeet ja sisustustyylit. Rohkea ja tyylitietoinen sisustaja valitsee säilytysjärjestelmänsä väriksi sisustuksen kontrastivärin mustan ja luo sillä vahvat ja näyttävät raamit kevään pehmeille muotiväreille vaatteissa ja tavaroissa, nostaen ne paremmin esille. Rauhoita ja nivo yhteen värikkäätkin säilytystilat mustarunkoisella säilytysjärjestelmällä. Tämä on nyt mahdollista Sovellan tuotua markkinoille säilytysjärjestelmän mustan puhuvissa sävyissä. 

Katso oheiselta videolta, miltä musta Sovella-säilytysjärjestelmä näyttää omakotitalon eteisessä ja inspiroidu oman säilytysjärjestelmäsi suunnitteluun.

Sovellan tuttu toiminallisuus ja laatu nyt tyylikkään mustan puhuvana

Kolme eri väriä - musta, valkoinen ja hopeanharmaa - sinä valitset kotiisi ja tyyliisi parhaiten sopivan sävyn. Kaikki tuotteemme saa liitettyä yhteen ja niistä saat luotua juuri omaan tilaasi ja sisustukseesi sopivan, yksilöidyn säilytyskokonaisuuden. Tuotteemme kestävät käyttöä ja kulutusta sekä tarjoavat yksilöidyn säilytysjärjestelmän juuri sinun kotiisi.