Kotimaista työtä olevat kalusteet, sisustustarvikkeet ja nyt myös säilytysjärjestelmät ovat nousseet suureen suosioon. Sovellan säilytysjärjestelmien suosio onkin peräisin taidosta suunnitella ja luoda tyylikkäitä sekä kestäviä säilytysjärjestelmiä jokaiseen suomalaiseen kotiin. Sillä ei ole merkitystä, mitä tyylisuuntaa kotisi edustaa – Sovellalta löydät siihen sopivan, kotimaisen säilytysjärjestelmän.

Materiaalit ja värit luovat suomalaisen kodin

Siinä missä vuonna 2010 suomalaisia sisustustrendejä kuvasti mustan, harmaan ja valkoisten sävyjen käyttö, 2020-luvulla on otettu askel ajattomamman sisustamisen suuntaan. Esimerkiksi beessin, valkoisen ja sinisen sävyt ovat nyt suosittuja – ne luovat kodikkaan ja lämpimän tunnelman sekä rauhoittavat kodin tunnelmaa heti. Monen mielessä nämä sävyt yhdistyvät myös Suomen luontoon, joka lisää kodin tuntua.

Pehmeät sävyt näkyvät myös muualla elämässä vaatetuksesta seinien värien valintaan. Vaatehuone onkin helppo suunnitella rikkomatta värimaailmaa esimerkiksi valkoisella hylly- ja korijärjestelmällä.

Kotimaisuus sisustustrendinä

Vallitsevista väritrendeistä huolimatta kodin viihtyvyydestä päättää lopulta aina siinä asuva itse. Siksi kotia kalustaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että säilytysjärjestelmät tai muut pysyvät kalusteet eivät hallitse tilaa liikaa, vaan kodin tunnelma säilyy sellaisena kuin haluat. 

Sovellan säilytysjärjestelmät tulevat kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena ja harmaana. Värivaihtoehdot ovat valittu huolella, sillä nämä kolme sävyä on kaikista helpointa yhdistää mahdollisimman monen kodin värimaailmaan. Alla on muutama esimerkki, joita voit käyttää inspiraationa seuraavan säilytysjärjestelmäsi hahmottelussa.

Musta sopii varastojen ja autotallien lisäksi hienosti tummanpuhuvan vaatehuoneen väriksi. Taustaseinän väriä ei kannata kuitenkaan syyttä rajata mustaan – esimerkiksi erilaiset harmaan sävyt luovat minimalistisen ja hillityn tunnelman, kun taas puhtaan valkoinen seinä tekee tilasta modernin.

Valkoiset säilytyskalusteet sopivat lähes jokaiseen suomalaiseen kotiin huolimatta siitä, millainen sisustuksesi on tällä hetkellä tai millaiseksi aiot sen päivittää. Puhdas valkoinen näyttää hyvältä värin kuin värin kanssa.

Harmaa väri säilytyskalusteissa yllättää monen sen korkealuokkaisella viimeistelyllä. Sen mattapintaisuus antaa huolitellun ensivaikutelman ja siitä on helppo rakentaa vaativampaakin sisustajaa miellyttävä kokonaisuus, on kotisi värimaailma sitten vaalea tai tumma.

Sovellan säilytysjärjestelmien suunnittelussa on seurattu monipuolisesti sisustustrendejä vuosikymmenten ajan. Niissä pyritään ennen kaikkea ajattomuuteen ja toimivuuteen; vaikka oma sisustusmakusi muuttuisi, Sovellan kalusteet ovat aina tyylikäs osa kotiasi.

Sovellan historia on laadun ja pitkäikäisyyden tae

Säilytyskalusteita hankkiessa on syytä kiinnittää huomiota niiden ulkonäön lisäksi laatuun. Sen lisäksi että niiden täytyy miellyttää silmää, on pidettävä mielessä niiden tärkein tehtävä: toimia arvokkaiden tavaroidesi luotettavana säilytyspaikkana vuodesta toiseen.

Sovella on ollut mukana rakentamassa suomalaisia arjen säilytysratkaisuja jo yli 60 vuoden ajan. Tuotekehityksemme keskiössä on aina ollut yksi perusarvoistamme: arjen aitoutta ja energiaa. Aito arki tarkoittaa sitä, että elämä vaatii joskus pitkäjänteisyyttä ja kestämistä meiltä kaikilta.

Sovellalla elämme ja hengitämme tätä arvoa. Kun arkea arjessa meiltä vaaditaan joustoa, Sovellan säilytyskalusteet pysyvät menossa mukana. Ne eivät nitise tai natise, vaan palvelevat arjessa ja juhlassa vuodesta toiseen. Kestävyys ja jämäkkyys alkaakin valitsemalla oikeat materiaalit; Sovellan tuotteet ovat pulverimaalattua, ruostumatonta tai sinkittyä terästä.

Yhdistämällä tyylikäs muotoilu, toiminnallisuus ja kestävyys saadaan säilytysjärjestelmiä, jotka sopivat haluamallasi tavalla kotisi muuhun sisustukseen, täyttää kaikki säilytystarpeesi ja tarjoavat pitkän käyttöiän.

Lue alta muutama asiantuntijamme kirjoittama blogi säilytysjärjestelmien suunnittelusta ja hyppää sitten 3D Planner -ohjelmistomme pariin luomaan ikioma ratkaisusi!

Lukuehdotuksia:

7 vinkkiä ulkovaraston järjestelyyn

Harrastusvälineiden säilytys

Vaatehuoneen uudistus Sovellan kanssa

Autotallinen sisustaminen – parhaat vinkit ja ratkaisut