Moninkertainen 100 metrin aitajuoksun suomenmestari Nooralotta Neziri rakennutti uuden omakotitalon Jyväskylään ja valitsi säilytysratkaisuiksi Sovella-säilytysjärjestelmän.

On aurinkoinen helmikuun päivä, kun Nooralotta avaa meille uuden kotinsa oven Jyväskylässä. Uusi koti on valmistunut kahta kuukautta aikaisemmin, mutta kiireisen hallikilpailukauden vuoksi Nooralotta ei ole kerennyt kuin käydä kääntymässä uudessa kodissa. Nyt Nooralotta on kuitenkin hetken aikaa kotona ja hän on päässyt laittamaan ja sisustamaan uutta omaa kotia valmiiksi.

Nooralotta Neziri ja Sovella-säilytysjärjestelmä

”Oma koti on ollut meillä pitkäaikainen haave ja nyt pääsimme sen toteuttamaan. Tämä on meille ensimmäinen oma asunto. Aikaisemmissa vuokra-asunnoissa säilytystilat olivat vähän niin ja näin ja säilytystilaa oli liian vähän. Nyt omaa kotia rakentaessa meille oli erityisen tärkeää saada toimivat ja riittävän suuret säilytystilat.”

Uuden kodin säilytysratkaisut

Nooralotta kertoo, että heillä ei ollut aikaisempaa kokemusta säilytysjärjestelmien hankinnasta, joten he päätyivät pyytämään suositusta rakentajalta. Rakentaja kertoi itse käyttävänsä Sovellan säilytysjärjestelmää ja suositteli sitä. Nooralotta pisti Sovellan googleen ja ihastui heti Sovellan tyylikkääseen, mutta kuitenkin ajattomaan ilmeeseen ja näppäriin ratkaisuihin. Tämä riitti vakuuttamaan Nooralotan eivätkä he edes kartoittaneet muita säilytysratkaisuja.

Nooralotan uudessa kodissa kalustettiin sekä vaatehuone että varasto pitäen silmällä urheiluammattiin liittyvien urheiluvaatteiden, -tarvikkeiden ja –välineiden säilytystä. 

Suunnittele oma säilytysjärjestelmäsi 3D Planner ohjelmallamme

”Minulle ammattiurheilijana säilytysratkaisuissa oli ehdottoman tärkeää, että säilytystilan saa mahdollisimman järkevästi käytettyä, sillä urheiluvaatteita on TODELLA PALJON.

Yksi tärkeimmistä kriteereistäni oli saada vaatehuoneeseen mahdollisimman paljon helppokäyttöistä hyllysäilytystilaa.” 

Nooralotta Neziri ja Sovella-säilytysjärjestelmä

Helpon käytettävyyden ja riittävän säilytystilan lisäksi Nooralotta arvostaa Sovella-tuotteiden kotimaisuutta ja paikallisuutta (Sovella-tuotteet valmistetaan Jyväskylässä). Ison plussan Nooralotta antaa myös sille, että Sovella-tuotteet ovat vähäpäästöisiä ja ovat näin ekologinen valinta. Laadukkaiden ja kestävien Sovella-tuotteiden elinkaari on pitkä ja Nooralotta uskookin, että nyt toteutetut säilytysjärjestelmät palvelet heidän säilytystarpeitaan todella pitkään.

Suunnittele oma säilytysjärjestelmäsi

Inspiroidu esitteestämme