Sovella-säilytysjärjestelmä on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja K-ryhmän järjestämässä Ole osa hyvän ketjua –kampanjassa

Ole osa hyvän ketjua -kampanjan tarkoituksena on kannustaa jokaista suomalaista ostamaan suomalaisia tuotteita ja palveluja tilanteessa, jossa kotimainen kulutus on tärkeämpää kuin kenties koskaan aiemmin. Jokainen meistä voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiensa mukaan valinnan suomalaisen työn puolesta. Sekä pienillä että suurilla valinnoilla on merkitystä.

Remontti- ja sisustussuunnitelmat käyvät nyt monilla toteen, kun vietämme enemmän aikaa kotona. Ostamalla suomalaisia tuotteita kotiin ja remontointiin pidämme samalla Suomen talouden pyörät pyörimässä. On upeaa huomata, miten moni on jo herännyt suomalaisten yritysten tukemisen tärkeyteen poikkeuksellisen kevään ja kesän aikana – kannustetaan yhdessä kaikki mukaan osaksi hyvän ketjua!

Sovella-säilytysjärjestelmä on suomessa valmistettu suomalainen tuote. Kiitos kun ostat suomalaista ja pidät meidät työssä!