Sovella-säilytysjärjestelmän videot

Löydät tältä sivulta kätevästi kaikki Sovella-säilytysjärjestelmän videot. Etsitpä sitten inspiraatiota oman säilytysjärjestelmäsi suunnitteluun tai kaipaat asennusohjeita, palvelevat videomme sinua molemmissa tarpeissa.

Sovella säilytysjärjestelmä eteisessä

Tämä Sovella-säilytysjärjestelmän video näyttää hyvin konkreettisen eteisen muutoskohteen, missä vaatetangon ja naulakon virkaa toimittaneet harjanvarret ja ruuviviritelmät saavat kyytiä ja eteinen uudistuu täysin Sovella-säilytysjärjestelmällä. Tämä video toimii loistavasti inspiraationa oman säilytysjärjestelmän suunnittelulle sekä esittää helposti ja ymmärrettävästi tuotteiden asennuksen.

Tällä videolla esiteltävät Sovella-tuotteet ovat esillä mustassa värissä.

Sovella-säilytysjärjestelmä autotallissa ja varastossa

Tämä video esittää myös konkreettisen muutoskohteen. Lähtötilanteessa autotalli-varasto on niin täynnä ettei auto mahdu sinne enää sisään. Video kertoo yksityiskohtaisesti Sovella-säilytysjärjestelmän mitoituksen, näyttää tuotteiden asennuksen ja esittelee valmiin säilytystilan. 

Tällä videolla esiteltävät Sovella-tuotteet ovat esillä hopeanharmaassa värissä.

Sovella-säilytysjärjestelmän asentaminen

Tällä videolla asennetaan Sovella-säilytysjärjestelmä täysin uuteen autotalli-varasto kohteeseen. Vaikka video toimiikin hyvin myös inspiraation lähteenä, on tämä video kaikkein eniten perinteinen asennusohjevideo. Videolla esitetyt ohjeet ja vinkit Sovella-säilytysjärjestelmän asentamiseksi pätevät myös muihin säilytystiloihin, kuten eteisiin, vaatehuoneisiin ja varastoihin. 

Tällä videolla esiteltävät Sovella-tuotteet ovat esillä mustassa värissä.