Sovella-säilytysjärjestelmän videot

Löydät tältä sivulta kätevästi kaikki Sovella-säilytysjärjestelmän videot. Etsitpä sitten inspiraatiota oman säilytysjärjestelmäsi suunnitteluun tai kaipaat asennusohjeita, palvelevat videomme sinua molemmissa tarpeissa.

Sovella-säilytysjärjestelmä vaatehuoneessa

Tässä videossa asennetaan Sovella-säilytysjärjestelmä vaatehuoneseen. Videolla esitetään kolme erilaista vaatehuoneen hyllykokoonpanoa - pariskunnan vaatehuone, lapsiperheen vaatesäilytys ja viimeisenä pienempi vaatesäilytystila, jossa on huomioitu erityisesti kenkien ja pidempien mekkojen säilytys. Poimi videolta parhaat vinkit oman vaatesäilytystilasi suunnitteluun.

Sovella-säilytysjärjestelmä eteisessä

Tämä Sovella-säilytysjärjestelmän video näyttää hyvin konkreettisen eteisen muutoskohteen, missä vaatetangon ja naulakon virkaa toimittaneet harjanvarret ja ruuviviritelmät saavat kyytiä ja eteinen uudistuu täysin Sovella-säilytysjärjestelmällä. Tämä video toimii loistavasti inspiraationa oman säilytysjärjestelmän suunnittelulle sekä esittää helposti ja ymmärrettävästi tuotteiden asennuksen.

Tällä videolla esiteltävät Sovella-tuotteet ovat esillä mustassa värissä.

Sovella-säilytysjärjestelmä autotallissa ja varastossa

Tämä video esittää myös konkreettisen muutoskohteen. Lähtötilanteessa autotalli-varasto on niin täynnä ettei auto mahdu sinne enää sisään. Video kertoo yksityiskohtaisesti Sovella-säilytysjärjestelmän mitoituksen, näyttää tuotteiden asennuksen ja esittelee valmiin säilytystilan. 

Tällä videolla esiteltävät Sovella-tuotteet ovat esillä hopeanharmaassa värissä.

Vakiomitoista poikkeavat mitat – Leveyssuunnassa säädettävät tuotteet

Sovella-säilytysjärjestelmästä löytyy useita tuotteita, joilla pystyt toteuttamaan vakiomitoista (60 ja 90 cm) poikkeavat leveydet. Näiden tuotteiden käyttö on esitelty tällä videolla.

Esimerkiksi, jos tilasi on vaikka 235 cm leveä. Vakiomittaisilla tuotteilla pystyisit toteuttamaan tähän joko 180 cm (60+60+60 cm tai 90+90 cm) tai 210 cm (90+60+60 cm) levyisen kokonaisuuden ja "hukkatilaa" jäisi leveyssuunnassa joko 25 cm tai 55 cm. Jos haluat kuitenkin käyttää tilasi mitat kokonaisuudessaan hyväksi, pystyt sen tekemään käyttämällä leveyssuunnassa säädettäviä tuotteita, eli lyhennettävää lankahyllyä, säätöhyllyä ja lyhennettävää vaatetankoa. Katso video ja opit kuinka.

Vinokattoisen tilan säilytysjärjestelmä

Tällä videolla näytetään Sovella-säilytysjärjestelmän asentaminen vinokattoiseen tilaan. Ullakoilla, vinteillä ja portaiden alla olevat säilytystilat ovat usein viistokattoisia. Tällaisten vinokattoisten säilytystilojen hyödyntäminen kokonaan ja tehokkaasti on mahdollista. Toteuta oma viistokattoinen säilytystilasi tämän videon opeilla.

Sovella-säilytysjärjestelmän asentaminen

Tällä videolla asennetaan Sovella-säilytysjärjestelmä täysin uuteen autotalli-varasto kohteeseen. Vaikka video toimiikin hyvin myös inspiraation lähteenä, on tämä video kaikkein eniten perinteinen asennusohjevideo. Videolla esitetyt ohjeet ja vinkit Sovella-säilytysjärjestelmän asentamiseksi pätevät myös muihin säilytystiloihin, kuten eteisiin, vaatehuoneisiin ja varastoihin. 

Tällä videolla esiteltävät Sovella-tuotteet ovat esillä mustassa värissä.