Sovellan uudet webbisivut kehitettiin asiakkaita varten

Sovellan uudet webbisivut on julkaistu. Tervetuloa tutustumaan!

Uusi sivusto kehitettiin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin. Sivustolla on nyt enemmän tietoa tuotteista ja monipuolisemmin sekä tuotekuvia että kuvia Sovella-säilytysjärjestelmän esimerkkikokoonpanoista eteisiin, vaatehuoneisiin, varastoihin ja autotalleihin. Sivustolla navigointia on helpotettu ja asiakaskokemusta parannettu sivuston toimiessa nyt myös mobiilissa.

Etusivulta näet aina kootusti viimeisimmät uutiset, sekä uusimmat videot ja Facebook postaukset.

Säilytysjärjestelmä -osiossa on esillä esitteet ja tuotteet. Tuotteet on jaettu järkeviksi tuoteperhekokonaisuuksiksi pitäen sisällään tuotekuvat, tuotetiedot, tuotenumerot, mitat ja kantavuudet.

Suunnittele tilasi –osiosta pääset kätevästi 3D Planner suunnittelutyökaluumme, jolla suunnittelet itse helposti kodin säilytysjärjestelmät. Samaisesta osiosta löydät myös tarkemmat ohjeet säilytysjärjestelmän suunnitteluun ja mitoitukseen.

Asennusohjeet –osioon on kerätty kootusti kaikki asennusohjeemme, sekä video autotallin säilytysjärjestelmän asentamisesta.

Mistä ostan –osiosta löydät tiedot lähimmästä Sovella tuotteiden jälleenmyyjästäsi.

Ammattilaisille –osiossa on kootusti ammattilaispuolen asiakkaillemme tarkoitettua tietoa. Täällä on muun muassa arkkitehtien ja suunnittelijoiden käyttöön ladattavat 3D objektit, RT-kortti ja yleistä infoa ammattilaisasiakkaillemme.

Tietoa meistä –osiosta löydät yhteystietomme, tarinamme 1800-luvun lopusta tähän päivään ja ajankohtaiset uutiset ja tiedot tapahtumista.

Haluaisitko antaa palautetta uusista sivuista?

Toivomme, että löydät nyt etsimäsi paremmin. Anna palautetta ja kehitysideoita, miten voisimme palvella sinua paremmin. Voit lähettää meille vapaamuotoisen meilin osoitteeseen [email protected]. Myös kaikki sovellalaiset ottavat mielellään palautetta vastaan. Kiitos jo etukäteen ajastasi, jonka käytät palautteen antamiseen. Me arvostamme sitä!