Tietoa Sovellasta

Sovella on kotimainen kodin säilytysjärjestelmien valmistaja. Olemme olleet osa suomalaisten kotien arkea jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Tuotteillamme toteutat kodin eri säilytystilat, kuten eteiset, vaatehuoneet, varastot, autotallit ja harrastetilat.

“Mutkittelevia puisia junanraiteita, työkalujen rivistöjä ja säilöttyjä metsän antimia. Arkea eri vuosikymmeniltä, ihanaa ja aitoa. Niistä ovat suomalaiset kodin aarteet tehty. Ajattomia perinteitä, jotka kaipaavat arvoisensa kumppanin. Sovella säilöö kotisi aarteet.”

Sovella eteisen säilytysjärjestelmä

Arvomme

Lokaalisti ja läheltä
Arjen aitoutta ja energiaa
Nokkeluutta ajan hengessä
Monimuotoisuutta yksinkertaisuudesta

Vähäpäästöiset materiaalit

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteet ovat vähäpäästöisiä. Tuotteemme ovat pääasiassa pulverimaalattua terästä, ruostumatonta terästä (RST) tai sinkittyä terästä. Muovituotteet ovat polypropeenia ja/tai polystyreeniä. Sovella on ollut mukana allergiavapaan kodin rakentamisessa – lue siitä lisää tästä.

Sovella tuotteilla on pitkä elinkaari

Sovella-hyllyjärjestelmä on helposti muunneltavissa muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Se on myös uudelleenkäytettävissä, koska sen voi purkaa ja uudelleen asentaa vaivattomasti uuteen paikkaan. Jos esimerkiksi muutat ja kodissasi on tällä hetkellä Sovella-hyllyjärjestelmä, voit purkaa sen ja ottaa sen uudelleen käyttöön uudessa kodissasi.

Tämän myötä laadukkailla ja kestävillä Sovella tuotteilla on erittäin pitkä elinkaari ja uudelleenkäyttävyytensä ansiosta ne ovat ympäristöystävällinen valinta. Tuotteiden tultua elinkaarensa päähän ne voidaan kierrättää metallinkierrätykseen.


Sovella tuotteet valmistaa kotimainen Treston Oy, jonka pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Suomessa. Tuotteiden takuu on 5 vuotta.

Treston on luotettava kotimainen yritys:

Treston on luotettava kotimainen yritys