Sovella-säilytysjärjestelmä ammattilaisille

Sovella-säilytysjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu kaikenkokoisiin kohteisiin ja tiloihin, joissa tarvitaan käytännöllistä ja helposti muunneltavaa säilytysjärjestelmää. Sovella-hyllyjärjestelmästä löytyy sekä seinään kiinnitettävä että vapaasti lattialla seisova hyllystö. Sovella-hyllyjärjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät julkisten tilojen varasto- ja työtiloille sekä kotien vaatesäilytys-, varasto- ja työskentelytiloille asetetut korkeat vaatimukset.

Sovella piirustuksia

Sovella-säilytysjärjestelmän idea

Sovella-säilytysjärjestelmä rakentuu runkotarvikkeiden (vaakakiskot ja säätölistat) ja lisätarvikkeiden (hyllynkannattimet, teräshyllyt, korit, tangot, naulakot, reikätausta) ympärille. Näistä rakennetaan vakiomittaisia 600 ja 900 mm:n levyisiä jaksoja, joihin halutut tuotteet asennetaan. Tuotevalikoimasta löytyy myös säätöhyllyt ja lyhennettävät lankahyllyt, joiden avulla on mahdollista toteuttaa vakiomitoista poikkeava hyllyratkaisu.

Sovella-hyllyratkaisut voidaan toteuttaa myös kokonaispalveluna, jolloin toimitus voi sisältää tarvittaessa myös asennuksen.

Vähäpäästöiset ja antimikrobiset materiaalit

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteet ovat vähäpäästöisiä. Tuotteemme ovat pääasiassa pulverimaalattua terästä, ruostumatonta terästä tai sinkittyä terästä. Muovituotteet ovat polypropeenia ja/tai polystyreeniä.

Pystymme toimittamaan kaikki pulverimaalatut tuotteemme (vaakakiskot, säätölistat, hyllyt kannattimet, lankorit, verkkokorit, tangot, naulakot, reikätaustat) Teknoksen antimikrobisella INFRALIT EP/PE 8235 jauhemaalilla maalattuna. Antimikrobinen maali ehkäisee ja vähentää bakteerien kasvua maalatuilla pinnoilla, mikä tekee siitä ihanteellisen pinnoitteen esimerkiksi sairaalaympäristöihin. Maali on testattu ISO 22196 sekä japanilaisen JIS Z 2801 standardin mukaisesti.

Sovella tuotteiden värimaailma

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteita saa valkoisena (-21), hopeanharmaana (-38) ja mustana (-18), ellei tuotteen kohdalla ole erikseen muuta mainittu. Värikoodi (-21, -38 tai -18) lisätään tuotenumeron loppuun. Mustien tuotteiden valikoima rajattu - katso tarkemmat saatavuustiedot tuotekohtaisilta sivuilta.

Sovella-säilytysjärjestelmä tuo pitkäikäisyyttä ja muuntojoustavuutta rakentamiseen

Elinkaariajattelu ja ympäristönäkökulmat

Elinkaariajattelu ja ympäristönäkökohdat valtaavat alaa rakentamisessa. Muuntojoustavuus ja rakennuksen pitkäikäisyys ovat esimerkkejä tärkeistä elinkaariominaisuuksista. Elinkaariajattelu tarkoittaa käytännössä sitä, että enää ei mietitä pelkästään rakentamisvaihetta ja sen kustannuksia, vaan sen sijaan tarkastellaan enenevissä määrin koko rakennuksen elinkaarta (rakentamisvaihe, käyttövaihe ja purkamisvaihe) ympäristökuormituksineen.

Rakennusten muuntojoustavuus

Muuntojoustavuus puolestaan tarkoittaa rakennuksen kykyä muokkautua käyttöiän aikana tapahtuviin merkittäviin käyttötarkoituksen muutoksiin. Jos rakennus ei jousta käyttötarpeiden muuttuessa, voidaan rakennus joutua toteamaan vanhanaikaiseksi ja sen käyttöiän päättyneen. Tai rakennuksen säilyessä käytössä käyttötarkoituksen muutoksesta voi aiheutua merkittäviä muutostöitä, huomattavia kustannuksia ja merkittäviä ympäristökuormituksia. Tämän vuoksi tulevaisuuden mahdolliset muutostarpeet, muuntojoustavuus, olisi syytä ennakoida jo suunnitteluvaiheessa, sillä yleensä muuntojoustavuuden takaamisesta johtuvat kustannukset ovat rakentamisvaiheessa vai murto-osa mahdollisista myöhemmistä muutosvaiheen kustannuksista. Ympäristöystävällinen ja muuntojoustava rakennus on siis pitkäikäinen ja sen rakennusosat- ja materiaalit tulisi olla kierrätettävissä.

Sovella-säilytysjärjestelmä on pitkäikäinen ja muuntojoustava

Sovella-hyllyjärjestelmä on helposti muunneltavissa muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Modulaarisen mitoituksen vuoksi teräshyllyt, lankahyllyt ja muut säilytysjärjestelmän osat ovat helposti keskenään vaihdettavissa ja tuotteiden paikkaa on helppo muuttaa säilytystarpeiden muuttuessa. Samanlaista joustavuutta ja modulaarisuutta et saa esimerkiksi käyttämällä laminaatti- tai melamiinihyllyjä.

Sovella-säilytysjärjestelmä on myös uudelleenkäytettävissä, koska sen voi purkaa ja uudelleen asentaa vaivattomasti uuteen paikkaan. Tämän myötä laadukkailla ja kestävillä Sovella tuotteilla on erittäin pitkä elinkaari ja uudelleenkäyttävyytensä ansiosta ne tukevat rakennusten muuntojoustavuutta muokkautuen helposti rakennuksen käyttöiän aikana tapahtuviin muutoksiin. Lisäksi, tuotteiden tultuaan elinkaarensa päähän ne voidaan kierrättää metallinkierrätykseen ollen ekologinen valinta.

Tuotteiden takuu on 5 vuotta.

Sovella-säilytysjärjestelmän käyttökohteet

Monipuolinen, helposti muokattava ja kestävä Sovella-säilytysjärjestelmä soveltuu käytettäväksi useissa eri käyttökohteissa. Koulut, päiväkodit, sairaalat ja arkistotilat ovat esimerkkejä Sovella tuotteiden julkisten tilojen käyttökohteista. Näiden lisäksi Sovella-hyllyjärjestelmä toimii erinomaisesti kotien säilytystiloissa, kuten eteisissä, vaatehuoneissa ja varastoissa. Jos olet rakennuttamassa uutta rivi- tai kerrostalo kohdetta tai toimittamassa säilytysjärjestelmää julkiseen rakennuskohteeseen, ota yhteys urakkalaskentaamme juuri kyseiseen kohteeseen parhaan säilytysjärjestelmän saamiseksi: [email protected]

Kysy lisää eri vaihtoehdoista myyntipalvelustamme [email protected].