Sovella-säilytysjärjestelmä ammattilaisille

Sovella-säilytysjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu kaikenkokoisiin kohteisiin ja tiloihin, joissa tarvitaan käytännöllistä ja helposti muunneltavaa säilytysjärjestelmää. Sovella-hyllyjärjestelmästä löytyy sekä seinään kiinnitettävä että vapaasti lattialla seisova hyllystö. Sovella-hyllyjärjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät julkisten tilojen varasto- ja työtiloille sekä kotien vaatesäilytys-, varasto- ja työskentelytiloille asetetut korkeat vaatimukset.

Sovella piirustuksia

Sovella-säilytysjärjestelmän idea

Sovella-säilytysjärjestelmä rakentuu runkotarvikkeiden (vaakakiskot ja säätölistat) ja lisätarvikkeiden (hyllynkannattimet, teräshyllyt, korit, tangot, naulakot, reikätausta) ympärille. Näistä rakennetaan vakiomittaisia 600 ja 900 mm:n levyisiä jaksoja, joihin halutut tuotteet asennetaan. Tuotevalikoimasta löytyy myös säätöhyllyt ja lyhennettävät lankahyllyt, joiden avulla on mahdollista toteuttaa vakiomitoista poikkeava hyllyratkaisu.

Sovella-hyllyratkaisut voidaan toteuttaa myös kokonaispalveluna, jolloin toimitus voi sisältää tarvittaessa myös asennuksen.

Vähäpäästöiset ja antimikrobiset materiaalit

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteet ovat vähäpäästöisiä. Tuotteemme ovat pääasiassa pulverimaalattua terästä, ruostumatonta terästä tai sinkittyä terästä. Muovituotteet ovat polypropeenia ja/tai polystyreeniä.

Pystymme toimittamaan kaikki pulverimaalatut tuotteemme (vaakakiskot, säätölistat, hyllyt kannattimet, lankorit, verkkokorit, tangot, naulakot, reikätaustat) Teknoksen antimikrobisella INFRALIT EP/PE 8235 jauhemaalilla maalattuna. Antimikrobinen maali ehkäisee ja vähentää bakteerien kasvua maalatuilla pinnoilla, mikä tekee siitä ihanteellisen pinnoitteen esimerkiksi sairaalaympäristöihin. Maali on testattu ISO 22196 sekä japanilaisen JIS Z 2801 standardin mukaisesti.

Sovella tuotteiden värimaailma

Sovella-säilytysjärjestelmän tuotteita saa valkoisena (-21), hopeanharmaana (-38) ja mustana (-18), ellei tuotteen kohdalla ole erikseen muuta mainittu. Värikoodi (-21, -38 tai -18) lisätään tuotenumeron loppuun. Mustien tuotteiden valikoima rajattu - katso tarkemmat saatavuustiedot tuotekohtaisilta sivuilta.

Sovella tuotteilla on pitkä elinkaari

Sovella-hyllyjärjestelmä on helposti muunneltavissa muuttuvien säilytystarpeiden mukaan. Se on myös uudelleenkäytettävissä, koska sen voi purkaa ja uudelleen asentaa vaivattomasti uuteen paikkaan. Tämän myötä laadukkailla ja kestävillä Sovella tuotteilla on erittäin pitkä elinkaari ja uudelleenkäyttävyytensä ansiosta ne ovat ympäristöystävällinen valinta. Tuotteiden takuu on 5 vuotta. Tuotteiden tultuaan elinkaarensa päähän ne voidaan kierrättää metallinkierrätykseen.

Sovella-säilytysjärjestelmän käyttökohteet

Monipuolinen, helposti muokattava ja kestävä Sovella-säilytysjärjestelmä soveltuu käytettäväksi useissa eri käyttökohteissa. Koulut, päiväkodit, sairaalat ja arkistotilat ovat esimerkkejä Sovella tuotteiden julkisten tilojen käyttökohteista. Näiden lisäksi Sovella-hyllyjärjestelmä toimii erinomaisesti kotien säilytystiloissa, kuten eteisissä, vaatehuoneissa ja varastoissa. Jos olet rakennuttamassa uutta rivi- tai kerrostalo kohdetta tai toimittamassa säilytysjärjestelmää julkiseen rakennuskohteeseen, ota yhteys urakkalaskentaamme juuri kyseiseen kohteeseen parhaan säilytysjärjestelmän saamiseksi: [email protected]

Kysy lisää eri vaihtoehdoista myyntipalvelustamme [email protected].