Sovella-säilytysjärjestelmä on Avainlippu tuote

Sovella tuotteiden historia juontaa juurensa 1960-luvulle, jolloin nykyisen Sovella-säilytysjärjestelmän ensimmäiset tuotteet, kirjastoissa käytetyt metalliset säätöhyllyt, tulivat markkinoille. Alusta alkaen Sovella tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja näin on edelleen.

Sovella säilytysjärjestelmä on avainlippu tuote

Sovella tuotteet valmistetaan Keljonkankaan tehtaallamme Jyväskylässä. Tuotteiden korkean kotimaisuusasteen vuoksi, Sovella tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipun käyttöoikeus.

Avainlippu tuotteessa kertoo, että se on valmistettu ja että se työllistää Suomessa. Lisäksi tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Mihin kaikkiin asioihin valmistamamme Avainlippu -tuotteen hankinta vaikuttaa positiivisesti?

Hankkimalla Avainlippu merkityn Sovella-säilytysjärjestelmän vaikutat positiivisesti Suomalaiseen yhteiskuntaan ja työllistymiseen. Avainlippu -tuotteen hankkimisesta on pieniä ja isoja hyötyjä. Itse koemme iloa ja ylpeyttä muun muassa seuraavista asioista:

Sovella-säilytysjärjestelmä on Avainlippu tuote