Sipoolaisen uuden omakotitalon omistajilla oli tarve autotallin varastotilojen uudelle säilytysjärjestelmälle. Kaikille varaston tavaroille tulisi löytää käytännöllinen, laadukas ja arkea helpottava säilytyskokonaisuus. Säilytysjärjestelmää tarvittiin seuraaviin tiloihin: autotalli, autotallin harrastetila sekä autotalli rakennuksessa sijaitseva välikausivarasto. Tavoitteena oli varaston järjestyksen selkeyttäminen – eri tilojen tavaroilla tulisi olla oma paikkansa. Säilytysratkaisun tulisi myös olla siisti ja sopia rakennuksen värimaailmaan.

Sovella varastoon
Alkutilanne Sovellan asennuksesta autotalliin

Ostopäätökseen vaikutti Sovellan laadukas asiakaspalvelu ja tutulta saatu suositus tuotteen laadusta

Asiakkaan punnitessa ostopäätöstä muutamien säilytyskalustevalmistajien tuotteita vertailtiin paikallisessa rautakaupassa sekä netissä. Sovella säilytysjärjestelmän valintaan vaikutti Sovellalta saatu laadukas asiakaspalvelu, hyvänä lisänä nähtiin myös kotimaisuus sekä tutun vinkki Sovellan laadusta.  

Sovella autotallin säilytysjärjestelmä
Sovellan autotallin säilytysjärjestelmä asennettuna

Sovellan toimitus, purku ja asennus oli sujuvaa

Sovella työkaluseinä
Työkaluseinän tarjoama pinta-ala tarjoaa mahdollisuuden säilyttää runsaasti työkaluja

Tuotteiden toimitus, tuotteiden purku sekä asennusprosessi sujuivat asiakkaan mukaan nopeasti ja ongelmitta. Uusi autotallivarastotilojen säilytysjärjestelmä on tuonut mukanaan arjen käytännöllisyyttä, siisteyttä ja selkeyttä. Nyt työkaluille, tarvikkeille ja vaatteille löytyy omat paikkansa.  Hyllyt, vaatetangot, työkaluseinät, vaatekoukut, kenkätelineet ja esimerkiksi säilytyskorit luovat hyvän perustan erilaisten tavaroiden säilyttämiselle. Säilytysjärjestelmän musta väri sopii myös kauniisti autotallirakennuksen tummaan väriprofiiliin. Eri tiloille ja varusteille on nyt omat käyttötarkoituksensa.

 

Varastotilan säilytysjärjestelmällä järjestystä arkeen

Harrastusvälineiden säilytys
Harrastusvarusteiden säilytykseen suunniteltu säilytysjärjestelmä
Välikausivarasto
Välikausivarastoon saa kätevästi kausivaatteet säilytykseen

Säilytysjärjestelmä on tuonut järjestelmällisyyttä kaikkien tilojen tavaroiden hallintaan. Esimerkiksi autotallin harrastetilan välineiden ja vaatteiden säilytys käy nyt entistä sujuvammin. Säilytysjärjestelmän avulla eri tilojen tavaroille on nyt oma paikkansa, mikä säästää aikaa tavaroiden etsimiseltä. Sovella säilytysjärjestelmä on tuonut runsaasti helpotusta autotallivaraston toimivuuteen.