Kodinhoitohuone on kodin monitoimitila, jossa arjen askareet sujuvat järjestelmällisesti ja vaivattomasti. Sovella tarjoaa käytännöllisiä säilytysratkaisuja, joiden avulla kodinhoitohuoneesi on aina toimiva ja viihtyisä. Meidän ratkaisumme ovat räätälöitävissä erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin, jotta arjen pyörittäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Sovella pyykkiteline ilman vaatteita


Poimi tästä parhaat vinkit kodinhoitohuoneen suunnitteluun ja säilytykseen

  • Verkkokorit säilytykseen: Käytä verkkokoreja pesuaineiden ja siivousvälineiden säilytykseen. Verkkokorit ovat erityisen käteviä, koska ne mahdollistavat hyvän ilmanvaihdon ja helpottavat tarvikkeiden paikallistamista yhdellä silmäyksellä.
  • Valitse 30-40 cm syvät hyllyt, sillä useimmat muoviset varastolaatikot ovat 30 cm syviä. Tämä maksimoi tilankäytön ja pitää tarvikkeet järjestyksessä.
  • Pyykkiteline: Käytännölliset ratkaisut pyykkien lajitteluun ja kuivaamiseen, jotka säästävät tilaa ja pitävät kodinhoitohuoneesi siistinä.
  • Vaatetangot ja naulakot: Aikuisten vaatetangon korkeus kannattaa asettaa 160-180 cm lattiasta. Lapsille sopii alemmaksi sijoitettu tanko tai naulakko, jotta he yltävät itse ripustamaan vaatteensa. Tämä tekee kodinhoitohuoneesta käytännöllisen koko perheelle.
  • Kenkähyllyt: Jätä kenkähyllyn alle vähintään 15 cm tilaa, jotta lattian pyyhkiminen on helppoa. Voit myös asentaa kenkähyllyn vinoon, jolloin siihen mahtuu useampia kenkiä päällekkäin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kodinhoitohuoneessa säilytetään myös perheen kenkiä.
  • Kurakaukalo kenkähyllyyn: Asenna kurakaukalo kenkähyllyyn, mikäli säilytät kodinhoitohuoneessa ulkokäytössä olevia kenkiä. Kurakaukalo kerää enimmät liat.
  • Lankahyllyt ja -korit: Lankahyllyjä ja -koreja voidaan käyttää myös kenkähyllyinä, koska niistä menee lika läpi lattialle, mikä helpottaa siivoamista. Tämä tekee niistä monikäyttöisiä ja käytännöllisiä säilytysratkaisuja kodinhoitohuoneeseen.
  • Pientarvikkeet järjestykseen: Avainniput, koiran hihnat, heijastimet, taskulamput ja muut pientarvikkeet säilyvät helposti työkalukoukuilla varustetuissa reikätaustoissa tai laatikkolistoissa ja muovisissa ottolaatikoissa. Tämä auttaa pitämään pienet, mutta tärkeät esineet aina tallessa ja helposti saatavilla.