Varastohyllyt täyttyvät autotallissa nopeasti, ja koko tila on voinut ajautua vuosien mittaan kaaoksen valtaan. Tuttu juttu. Autotalli on kuitenkin monikäyttöinen tila, josta on hyvin järjesteltynä moneksi!
Jos autotalliin on kertynyt tavaraa jo pitkään, sen järjestely saattaa tuntua suurelta askareelta. Jopa niin suurelta, että se jää tekemättä, ja tavaraa sen kuin kertyy aina vain lisää.

Hätä ei ole tämännäköinen! Tehtävä ei ole lainkaan niin ylitsepääsemätön, kuin miltä se tuntuu. Hyvällä suunnitelulla ja oikeilla säilytysratkaisuilla varastohyllyistä säilytyslaatikoihin autotallistasi kuoriutuu varsinainen helmi. Sinne mahtuvat tavaroiden lisäksi myös itse auto, ja tilaa jää usein vielä harrasteille!

 

Varastohylly

Suuri tavaramäärä vaatii tarpeeksi vankat varastohyllyt

Autotallissa varastoidaan usein tavaroita, joita ei voida tai haluta tuoda syystä tai toisesta sisälle säilöön. Usein nämä kamppeet ovat painavia, suurikokoisia tai muuten hankalasti säilöttäviä. Siksi on selvää, että autotallin varastohyllyt täytyy olla jykevämpää tekoa ja kestää kovaakin käyttöä.

Kun olet tehnyt päätöksen autotallisi uudesta tulevaisuudesta, tulet varmasti pohtineeksi myös sitä, minkälaiset hyllykköratkaisut palvelevat parhaiten tarvettasi. Vanhat hyllyt saattavat olla riittämättömät monella tapaa; liian pienet tai heiveröiset hyllyt eivät riitä kannattelemaan raskaita tavaroita.

Kun ryhdyt vertailemaan säilytysratkaisuja, tee se perusteellisesti. Näin saat lopputuloksen, joka palvelee sinua nyt ja tulevaisuudessa. Alla on muutama huomio siitä, miksi Sovellan varastohyllyt ovat erinomainen vaihtoehto mihin tahansa autotalliin tai varastoon!

Varastohylly

Neljä syytä, miksi Sovellan varastohyllyt ovat paras ratkaisu autotalliisi

Erisyvyiset hyllyt tuovat monipuolisuutta tiloihisi

Tuttu päänsärky tilaratkaisujen etsinnässä nousee hyllyjen syvyydestä. Monessa tilanteessa syvyyden kanssa ei ole pelivaraa. Muuten esimerkiksi kulmauksen muodostavat hyllyt eivät sovi yhteen tai autotallin varastotilaan johtava ovi ei mahdu aukeamaan kunnolla liian ulos työntyvän hyllyn takia. Sovellan varastohyllyissä on sopivasti joustoa myös syvyydessä. Syvyydet vaihtelevat 20 sentistä aina 60 senttiin saakka, joka takaa sopivan vaihtoehdon löytymisen juuri sinun tilaasi ja tarpeitasi vastaamaan.
 

Varastohylly

Sovellan varastohyllyt eivät tutise suuremmankaan kuorman alla

Sovellan varastohyllyissä on otettu huomioon myös se, että hyllyjen täytyy kiinnikkeineen olla tarpeeksi kestäviä. Tuodaanhan varastoon yleensä tavaraa, joita sisätilojen hyllyt eivät yleensä kestä.

Sovellan hyllyt on suunniteltu kovaan käyttöön eivätkä ne heilu, vaikka niiden päälle lastaisi painavampaakin tavaraa. Hyllyt ovat suunniteltu siten, että jokaiseen tilaan ja säilöntätarpeeseen on varmasti tarpeeksi jämäkkä hylly. Kantavuudet alkavatkin 30 kilosta ja jatkuvat aina 60 kiloon. Eikö riitä? Ei hätää! Kantavuus tuplaantuu erikseen myytävän lisätuen avulla.

Autotalli - sovella

Puhtaat varastohyllyt eivät turhaan likaa säilöttäviä tavaroita

On totta, ettei varaston tarvitse olla kliinisen puhdas. Toisaalta likaiset hyllyt tuhraavat niillä lepäävät tavarat ja niiden kautta likaa kulkeutuu helposti sisätiloihin, autoon ja muualle. Hyllyjen puhtaanapidossa on siis oikeasti ideaa!

Sovellan hyllyt ovat erinomaisia myös puhdistuksen kannalta. Esimerkiksi mustalla pinnoitteella viimeistelty hylly kannattaa valita tilaan, joissa säilytetään vaikkapa maalipurkkeja, laastipusseja tai grillihiiliä. Pinta ei värjäydy ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi, jos jotain sattuu läikkymään.

Autotalli - sovella

Tuplavahvistus lisätuella

Sovellan hyllyratkaisut ovat tehty todella vaativaan ammattikäyttöön. Ne eivät nitise tai natise vaikka lastaisit sen päälle rakennustarvikkeita tai projektiautosi koko vaihteiston.
Todella painavia tavaroita lastatessa hyllyjen tueksi kannattaa hankkia Sovellan erityisen kovaan käyttöön lisätuki. Näin kantavuus tuplaantuu, ja hyllyn kantavuus on jopa 120 kg!

Suunnittelemalla itse syntyy paras lopputulos

Varastohyllyä valitessa ja säilytysratkaisua suunnitellessa suosittelemme kokeilemaan Sovellan omaa 3D Planner -suunnitteluohjelmaa. Sovelluksen avulla oman säilytysratkaisun suunnittelu on todella helppoa ja näppärää – sitä varten ei tarvitse varata aikaa vaan kaikki onnistuu netissä! Tehtyäsi suunnitelman voit tulostaa sen mukaasi ja poiketa jälleenmyyjiemme liikkeeseen.

Mukavia suunnitteluhetkiä!