Villa Lehikko -blogin Mia perheineen rakentaa omakotitaloa Vantaalle ja he valitsivat uuden kodin varastoon Sovella-säilytysjärjestelmän.

Kuva: Villa Lehikko / Mia Lehikoinen

Valmistuvassa kodissa on autokatoksen ja asuinrakennuksen välissä noin kuuden neliön kokoinen lämminvarasto, mikä kalustettiin Sovella-säilytysjärjestelmällä. Mia kertoo blogissaan, että:

"Meidän vanhan kodin varaston säilytysjärjestelmä on Sovellan, joten tuntui hyvin luonnollista valita uuteenkin kotiin hyväksi ja toimivaksi todettu Sovella säilytysjärjestelmä. Kokemuksesta tiedän, että tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita. Pitkäikäiset tuotteet palvelevat erilaisia säilytystarpeita ja järjestelmä elää muokattavuutensa puolesta eri elämäntilanteissa mukana, mikäli säilytystarpeet vuosien saatossa muuttuvat."

Lue varaston kalustamiseen liittyvä ensimmäinen blogipostaus, missä Mia kertoo tärkeimmät syyt Sovellan valintaan, listaa hyviä vinkkejä varaston, tai minkä tahansa säilytystilan, suunnitteluun ja kertoo kokemuksensa Sovella 3D Planner suunnitteluohjelman käytöstä.