Hei autotallin omistaja! 

On aika tehdä autotallistasi paikka, jossa tavarasi loistavat täydessä komeudessaan. Kun etsit autotalliin säilytyskalusteita, jotka tekevät autotallistasi organisoituneen ja tehokkaan tilan, katseesi kannattaa kääntää Sovella-säilytysjärjestelmän suuntaan.

Autotallin työpisteet - Keskiössä tehokkuus ja mukavuus

Sovellan valikoimasta löydät autotalliin soveltuvan työpöydän, joka on suunniteltu ammattikäyttöön kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan sinulle ergonomiaa. Olipa kyseessä sitten pieni korjausprojekti tai suurempi kunnostustyö, hyvin valmistettu ja vankka autotallin työpöytä tekee kaikesta helpompaa ja tehokkaampaa.

Tutustu täältä

Rengasteline

Rengastelineet - Järjestystä Renkaille

Jos autotallissasi on kasa renkaita, jotka vaeltavat ympäriinsä odottaen seuraavaa käyttökertaa, on aika tuoda niihin järjestystä Sovellan rengastelineiden avulla. Ne pitävät renkaat turvallisesti paikoillaan ja säästävät samalla arvokasta lattiatilaa. Uusittu rengasteline tarjoaa tilaa isoimmillekin renkaille.

Tutustu täältä

Sovella työkaluseinä

Työkaluseinät ja työkalukoukut- Työkaluille Oma Paikka

Työkalut ovat autotallin sielu, mutta niiden säilyttäminen voi olla haastavaa. Sovellan säilytyskalusteet, kuten reikälevyt, työkalukoukut/pidikkeet sekä hyllykaapit tarjoavat erinomaisen ratkaisun pitää työkalusi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Voit järjestellä työkalusi juuri niin kuin haluat ja luoda toimivan työympäristön, jossa kaikki on omalla paikallaan.

Tutustu täältä

Monipuolinen säilytysjärjestelmä - Luo Unelmiesi Autotalli

Sovellan-säilytysjärjestelmä antaa sinulle vapauden suunnitella autotallisi juuri niin kuin haluat. Voit yhdistellä erilaisia säilytyskalusteita, työpöytiä ja kaappeja luodaksesi täysin haluamasi kokonaisuuden. Olipa autotallisi pieni tai suuri, Sovella auttaa sinua hyödyntämään tilan optimaalisesti ja tekemään siitä toimivan työympäristön. Kun haluat tehdä autotallistasi organisoituneen ja tehokkaan työtilan, valitse Sovella-säilytysjärjestelmä. Sen avulla voit luoda unelmiesi autotallin, jossa kaikki on paikoillaan ja työ sujuu kuin rasvattu.

Osta täältä

Katso miten kalustimme Sipoolaisen omakotitalon autotallirakennuksen